Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Επέτειο του ΟΧΙ

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017

dimrysiouΣας ενημερώνουμε ότι ο εορτασμός για την 28η Οκτωβρίου περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/10/2017:

Σχολική γιορτή. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08:10 και η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 09:45. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των παιδιών τους.

Λόγω μικρής χωρητικότητας της αίθουσας εκδηλώσεων τη γιορτή θα παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες των Δ?, Ε?, ΣΤ? τάξεων και όσοι από τους γονείς τους επιθυμούν.

Οι μαθητές/τριες των μικρότερων τάξεων θα παρακολουθήσουν την γιορτή την Τετάρτη, 25/10/2017.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/10/2017:

Οι μαθητές/τριες της ΣΤ? τάξης θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 09:15 για να συμμετέχουν στον εκκλησιασμό, στη Δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων.

Στην παρέλαση συμμετέχουν οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου και η έναρξή της σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου είναι στις 11:00.

Η συγκέντρωσή τους θα γίνει στο χώρο της παρέλασης (150 μέτρα περίπου πιο κάτω από το Κ.Α.Π.Η.) και θα μεταβούν εκεί με ευθύνη των γονέων, ενώ οι μαθητές/τριες της ΣΤ? τάξης θα μεταβούν στο χώρο με ευθύνη των εκπαιδευτικών.

Για την παρέλαση οι μαθητές θα είναι ντυμένοι με άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και σκούρο παντελόνι και οι μαθήτριες με άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και σκούρα φούστα.