Συμβουλευτική Υποστήριξη Σχολικών Κοινοτήτων Δήμου Θέρμης, Σχολικού έτους 2017-2018

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017

dimrysiouΣας ενημερώνουμ ότι ο Δήμος Θέρμης και ειδικότερα η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς ανταποκρινόμενος στις αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες και αιτήματα στήριξης των σχολικών κοινοτήτων ευθύνης του, συνεχίζει και φέτος την υλοποίηση του προγράμματος παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής Υποστήριξης Σχολικών Κοινοτήτων Δήμου Θέρμης, Σχολικού έτους 2017-18, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη παρεμβάσεων και υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης όλων των μελών της σχολικής κοινότητας του Δήμου, καθώς και η πρόληψη/διαχείριση επιμέρους θεμάτων, μέσα από ατομικές, οικογενειακές και ομαδικές συναντήσεις..

Στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιούνται διάφορες δράσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Ομάδες Στήριξης Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ομάδες αυτές, αν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός θα γίνονται στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ρυσίου, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου ή στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ρυσίου ή στην Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θέρμης ή στην Ανατολική Α.Ε.

Πληροφορίες – Ραντεβού – Δηλώσεις συμμετοχής:

Καθημερινά: 10.00-14.00

Αντιδημαρχία Παιδείας Δήμου Θέρμης: 2313.300.764

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.: Τηλ: 2310. 463.930 & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για τις δράσεις μπορείτε να βρείτε και στο Ενημερωτικό έντυπο.