Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018

psNRysiouΣας ενημερώνουμε ότι ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/03/2018

Σχολική γιορτή. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08:10 και η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 09:40.

Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των παιδιών τους.

Το λεωφορείο θα κάνει ένα δρομολόγιο το οποίο θα γίνει για τις προαναφερόμενες ώρες.

Λόγω μικρής χωρητικότητας της αίθουσας εκδηλώσεων τη γιορτή θα παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες των Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων και όσοι από τους γονείς τους επιθυμούν.Οι μαθητές/τριες των μικρότερων τάξεων θα παρακολουθήσουν την γιορτή την Τετάρτη, 21/03/2018.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 25/03/2018:

Οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 09:15 για να συμμετέχουν στον εκκλησιασμό, στη Δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων.

Στην παρέλαση συμμετέχουν οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου και η έναρξή της σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου είναι στις 11:00. Η συγκέντρωσή τους θα γίνει στο χώρο της παρέλασης (150 μέτρα περίπου πιο κάτω από το Κ.Α.Π.Η.) και θα μεταβούν εκεί με ευθύνη των γονέων, ενώ οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης θα μεταβούν στο χώρο με ευθύνη των εκπαιδευτικών.

Για την παρέλαση οι μαθητές θα είναι ντυμένοι με άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και σκούρο παντελόνι και οι μαθήτριες με άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και σκούρα φούστα.