Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2019

psNRysiouΤο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο διοργανώνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναυλία Αγάπης με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Η Συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Με τη στήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την εκδήλωση αυτή η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας προσφέρει 50 τιμής ένεκεν εισιτήρια, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την συναυλία εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την συναυλία να στείλουν στο σχολείο εκδήλωση ενδιαφέροντος στέλνοντας email στο σχολείο με το όνομα του παιδιού και το όνομα του γονιού που θα το συνοδεύει μέχρι την Τετάρτη, 27/11/2019 και ώρα 10:00.

Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλος αριθμός συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση των ώρα που έφτασε το email στο λογαριασμό του σχολείου.