Αναστολή Λειτουργίας Τμήματος του Σχολείου λόγω κρούσματος Covid-19

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020

psNRysiouΣας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία της διεύθυνσης και του υπεύθυνου διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 του σχολείου μας με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το περιστατικό διάγνωσης θετικού κρούσματος  εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης του σχολείου μας, με εντολή της Διεύθυνσης, όπως προβλέπεται, οι μαθητές/τριες του συγκεκριμένου τμήματος (Ε1), θα πρέπει να μην προσέλθουν στο σχολείο, μέχρι την Πέμπτη 12/11/2020 σύμφωνα με τις πρώτες οδηγίες και θα πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση της υγείας τους.

Αν το επόμενο διάστημα κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο.
 
Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. που υπάρχουν για τη λειτουργία του σχολείου και για το πρωτόκολλο για τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις σελίδες του σχολείου μας
 
 
 
 
Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί πλήρης απολύμανση του σχολείου.
 
Από αύριο θα ξεκινήσει για τα παιδιά του τμήματος Ε1 ή σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Με νεώτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας σταλεί το πρόγραμμα και οι διευθύνσεις των εκπαιδευτικών για να μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
 
Επισημαίνεται πώς, όπως προβλέπεται από τον Ε.Ο.Δ.Υ., αναστέλλεται η λειτουργία μόνο του συγκεκριμένου τμήματος (Ε1). Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού, θα λειτουργούν κανονικά.